Cabanas no Rio






Cabanas no Rio és un luxe que només uns quants sabran  poder apreciar. Aquest allotjament ubicat a Comporta (Portugal) ofereix moments d'oci i relax en un entorn completament allunyat de tot i pràcticament salvatge.

Es tracte de dos cabanes de catorze metres quadrats cada una, per l'estada d'una parella. Compte només amb l'imprescindible, però ho té tot per ser feliç.

El paisatge sembla d'un altre món: les aigües del riu Sado, camps amb vegetació baixa, dominat per un horitzó llunyà que sembla arribar a l'infinit. Els estels a la nit són les protagonistes, postes de sol increïbles, en definitiva escenaris en els que un pot experimentar l'excepcional de trobar-se en aquest lloc.

Aquest no és un allotjament corrent; és un lloc únic i tant exclusiu com el resort més car del món.




La intervenció exquisita que ha fet l'estudi d'arquitectes format pels germans Francisco i Manuel Aires Mateus, és absolutament respectuosa amb l'entorn natural, a nivell medioambiental i estètic, sense concesions de cap tipus que pogués agredir  o desvirtuar ho.

Ells expliquen el projecte així: "El muelle medieval está ensamblado en madera. Su identidad se mantiene más allá de la resistencia del material. Una identidad que permite cambiar, sustituir, manteniendo todos los valores.El proyecto desarrolla dos espacios: uno para desenvolverse con el apoyo de una cocina integrada en el mismo material de las paredes; el otro, como una zona de dormitorio con un pequeño cuarto de baño y una ducha. Losa acabados de la construcción están hechos totalmente en madera reutilizada. La cual seguirá cambiando de aspecto sometida a la interperie. Las formas, altamente arquetípicas, están diseñadas por la incorporación de las funciones en estas áreas diminutas y por la inclinación variada de los techos, que tensan los espacios de acuerdo con su función"
















Un lloc perdut i trobat, amb una barca a l'embarcador, dos bicicletes per recórrer el territori, wi-fi lliure, un iPod i una suculent safata d'esmorzar al aixecar-se. Es tot el que un necessita per sentir-se bé i desconnectar.











El disseny de la web, com no podia ser d'altre manera, segueix la estètica elegant dels allotjaments.

www.cabanasnorio.com

El grup  compta amb dos allotjaments més situats a diferents llocs de Portugal: Casas Na Areia  i Casa No Tempo, de  diferents característiques  cadascuna que ja desenvoluparem en un pròxim post.

Comentaris