COTÓ 100% ORGÀNIC




Ens han sorprès molt gratament aquests tipus de teixits ecològics i naturals. El cotó 100% orgànic ofereix  a més d'un producte d'alta qualitat, un conjunt de noves sensacions i experiències que aportaran  de ben segur a uns allotjaments ja de per si ben dissenyats. Us  presentem aquesta gama de productes que ofereix Fox Fibre Colorganic, amb una gamma molt àmplia des de teixits per roba de llar, llençols,futons o toppers, roba, cosmètica natural i productes de neteja de la llar 100% orgànics.




El cotó FOX FIBRE COLORGANIC ha estat cultivat orgànicament. Això significa eliminar l'ús de productes químics i sintètics a favor de mètodes i fertilitzants naturals, ajudant d'aquesta manera a construir un medi ambient més sa.

Es l’únic cotó natural a color que creix amb els veritables tons de la Terra, cru ,marró i verd. Es completament natural, sense blanquejos ni tints. 




Fox Fibre ofereix més garanties que altres teixits “bio”. El mercat  actual es troba ple de productes “ecològics” que no tenen certificacions, contaminen altament durant la seva confecció, es barregen amb cotó  convencional o són blanquejats químicament. 
Els teixits de  Fox Fibre. A diferencia de la roba convencional, ja va néixer amb  color. 

Fa cinc cents anys els antics  cronistes espanyols parlaven sobre els impactants camps de cotó americans  amb cents de colors Fox fibre, sense tints, recupera el cotó de color i contribueix a la desaparició dels perjudicials monocultius. Només  utilitzant els  colors de la Terra, tons naturals de cotó pur certificat, sense  additius ni químics. El cotó Fox Fibre, avalat per estudis clínics, està lliure de tints, químics tòxics o cancerígens, és hipoalergènic i evita vermellors, al · lèrgies i picors. És ideal per a nadons, persones amb salut delicada o afeccions de la pell.  
I és perfecte, simplement, per sentir-se sa.

Altres beneficis d'aquestes peces són:
Són suaus i còmodes, molt agradables al tacte.
Altament transpirables, eviten les olors.
Absorbeixen excepcionalment la humitat.
La seva certificació assegura la salubritat dels treballadors involucrats en el cultiu.
És saludable per a tu i per a la Terra. S'eviten els tòxics abocats al camp pel cotó convencional.










Comentaris