Dormitoris III: Look romàntic






El secret per recrear un ambient romàntic és escollir unes games cromàtiques sensuals però netes, com els liles i els plates que imprimeixen sofisticació i elegància. I materials eteris, transparents i tàctils que inviten tant a la carícia com al somni. 








Es poden introduir dissenys florals, però la tendència es decanta també per calats inspirats en els anys 60.





La estètica retro actualitza els papers pintats, amb vinílics rentables en tons plata.


En revestiments per a terres, són ideals les catifes de pura llana verge combinades amb feltre que ofreixen un savi equilibri entre calidesa i glamour, amb estructures toves i confortables realitzades amb fils flexibles i suaus, i aquelles tonalitats profundes en tons morats, del violeta al color pruna.





Per crear llum i transparència hi han dos grans opcions: la superposició de varies cortinetes de fantasia i que arroseguen uns centimetres per el terra per crear un ambient eteri. 










La roba de llit pot escollir-se en blanc immaculat, però convé complementar-la amb elements tous en colors púrpures encesos, o en velluts gastats, o caixmir. També es poden perfumar els coixins amb pètals de rosa per imprimir un toc sensual o de llúpol per induir al somni.








Comentaris