Clos du Léthé


La casa d'hostes Clos du Léthé és un allotjament de luxe que combina l'estil campestre amb el confort tecnològic i l'art contemporani amb una atmosfera màgica, per desconnectar al camp provençal i explorar els seus encants.

És en tot els sentits un lloc perfecte i   exemple i  font d'inspiració en els nostres treballs, com altres allotjaments dels que hem parlat en aquest blog.

Destaca sobretot, per els lluminosos interiors que barrejan l'estètica rústica amb un estil seré i màgic; romàtiques terrasses, jardins i solàriums on descansar sota l'aroma del gessamí o  d'un camp de lavanda o d'assaborir les seves propostes gastronòmiques. Música,art i silenci. Enormes banyeres, un jacuzzi i una piscina per romandre cobert o al sol i practicar un hedonisme tranquil, en un elegant refugi tancat (clos) que flota entre vinyes provençals, a 6 Km. de la ciutat medieval de Uzès, entre Nimes i Avinyó.









Si el nom de Clos du Léthé resumeix la seva declaració d'intencions, el seu propietari, el parisenc Pierre Beghin, les va desenvolupà junt amb la seva parella transformant els dos edificis d'un granja del segle XVI en "l'allotjament que ens agradaria trobar quant viatgem, com la nostre llar però millor". Van preferir projectar només 6 habitacions de 40 a 70 m2, amb grans llits de 2,40 m per 2, banyeres per dos i generoses dutxes, a més de zona d'estar, escriptori i un espai amb cafetera Nespresso, microones i una mini nevera amb refrescs i aigües.








També van idear una decoració sòbria  i equilibrada que s'adapta als volums irregulars i a les tres plantes, realça les voltes, la pedra, i les bigues seculars i subratlla la sensació d'espai i llum. El ferro forjat, la fusta de roure blanquejada, el ciment continu tenyit, la pedra ocre local de Gard i la pedra a base de morter, cal, betum i pigments per crear les banyeres, rentamans i dutxes, doten a les construccions d'una nova pell, modelada per artesans i un escultor de la zona.

www.closdulethe.com

Comentaris