Domaine De Murtoli, Vallée de l'Ortolo



A l'extrem sud de Còrsega, entre el mar i la muntanya, es troba una finca immensa i salvatge al cor d'una vall formada pel riu Ortolo. El seu nom és Murtoli, una destinació secreta xiuxiuejada pels que la coneixen. Murtoli està situat en un entorn únic de dos mil hectàrees de terreny cobert de flora i fauna. Al seu torn, trobem cales i platges de sorra blanca que s'estenen sobre una dotzena de quilòmetres al llarg del Mar Mediterrani.







Són 12 xalets de luxe privades lluny de la congestió i la massa de turisme. Parets de pedra i finestres de fusta contenen interiors d'època, amb sostres de fusta i xemeneies.

El seu propietari, Paul Canarelli, "agricultor i hoteler", segons es defineix ell mateix,i la seva dona, Valérie, es van encarregar de la decoració de les cases, mentre que l'arquitecta Stéphane Lucchini fou la responsable de la rehabilitació i restauració de les estances. 









El 1993 es va restaurar la primera casa per alquilar-la i a partir d'aquí, poc a poc, el domaine va començar a crèixer. Els hostes són obsequiats amb  un esmorzar de productes frescos del mercat de Sarténe, el poble proper; o el restaurant orgànic, que proveeix de verdures del seu propi hort; oli de les oliveres i llet d'ovelles també propies. I es que aquí un savoir faire familiar ple de passió i complementari del negoci turístic. Els dos son indisociables i crean una atmòsfera d'autenticitat lligada a la història del lloc.

A Murtoli es pot passejar per immensos camps florits amb lliçó de botànica inclosa, fer classes d'equitació, enología o aromaterapia, pescar, fer excursions marítimes, gaudir d'un relaxant spa natural o de la gustosa gastronomia corsa.








El mobiliari es caracteritza per una estètica moderna, inspirada en la tendencia anglesa country chic i en l'estil provençal. Cuines totalment moblades per gaudir d'espectaculars sopars a casa i banys equipats amb accessoris vintage però amb serveis i prestacions de gamma alta. A més, totes les cases tenen piscina privada.










                                                 www.murtoli.com

Comentaris