CASARBOL I RUSTICA DOMO





Gràcies a la nostra estreta col·laboració amb CASÁRBOL us podem oferir per als vostres establiments turístics la implantació d'allotjaments innovadors, alternatius, fins i tot insòlits ... que no deixen a ningú indiferent i ja han demostrat el seu èxit a Europa.

Aquest concepte és la resposta perfecta a la demanda d'un turisme "verd". Estableix un nou estàndard d'allotjaments respectuosos amb l'entorn, ofereixen gran versatilitat, permeten la creació de micro espais de turisme tipus càmping aprofitant al màxim petits espais naturals i traient-li valor a espais no utilitzats (boscos, camps), dintre del nou concepte de "glampings"
És ideal per a professionals del turisme (càmping, hotel, turisme rural, turisme gastronòmic, agroturisme, enoturisme, oleoturisme, astroturismo, etc) que desitgin incrementar la seva capacitat o millorar les seves instal·lacions, donar visibilitat o iniciar un projecte altament atractiu i rendible. CASÁRBOL són pioners en la fabricació, instal · lació i muntatge de cabanes als arbres o sobre pals, amb dissenys fets a mida per a cada emplaçament.


A més compten amb sorprenents allotjaments com són la seva Roulotte Rural (el luxe s'ha reinventat ...), el Pati d'Estrelles (premiada per la seva audaç arquitectura i temàtica inspirada en l'astronomia), l'enigmàtic Bungy Terra-Aire, els simples i bells Pods, la Botiga Lodge, els versàtils Quioscos, i altres trencadores propostes turístiques en les que treballen per oferir innovació al sector. Tots aquests productes de fàcil instal · lació i mínim impacte ambiental, estan realitzats amb materials naturals d'alta qualitat, sostenibles, reciclables i pensats per a l'ús turístic. Cada allotjament és valor afegit, es converteix en si mateix en destí i és alternativa per  quant no es  disposa de "l'actiu paisatge".


RUSTICA DOMO, us acompanyarà en totes les gestions pertinents amb les administracions: projectes necessaris, llicències, etc., a decidir quin és l'allotjament que més s'adapta al vostre entorn paisatgístic i topogràfic i a buscar l'emplaçament més adequat o com situar-los, perquè en definitiva el vostre projecte sigui un èxit garantit.


Per més informació consulteu-nos:

Comentaris