Juvet hotel



Al bosc on es troba el  Juvet Hotel a Noruega només existeixen  bedolls,pollancres i pins, així com penya-segats desgastats per l'aigua del riu i .... el Juvet. Els arquitectes Jensen&Skodvin van dissenyar totes les habitacions com cubs de fusta, amb una o dos parets totalment de vidre, l'objectiu era crear un hotel que es barregés amb el terreny i el paisatge. El resultat són aquestes set construccions de fusta sobre pilotis amb parets de vidre. Aquestes permeten observar directamentt la Natura i deixar-se sorprendre per el constant canvi de colors, la llum i l'ambient.





L'interior és fosc  per aconseguir que les cares adaptin el paisatge com un animal quant es mimetitza per no desentonar. Aquest és tant variat que ninguna de les habitacions són iguals i cadascuna té el seu punt de vista individual. 








Per a completar l'hotel s'ha rehabilitat l'antiga granja  per convertir-la en menjador i allotjament per a 20 persones més. La recepció i l'àrea d'esdeveniments es troba en l'antic graner.

També compta amb un spa d'aigües cristallines que segons la llegenda, els que beuen l'aigua de Olavkjelda (Spring St Olav) es mantindran saludables i joves per sempre. Així, en gaudir de l'spa, pràcticament es banyar-se en aigua beneïda...segons expliquen els propietaris de l'hotel, i el millor són els beneficis derivats de les propietats màgiques de les aigües de la muntanya verge, la revitalització i la salut.


www.juvet.com

Comentaris