Hotel Conti di San Bonifacio




Hotel Conti di San Bonifacio és un refugi entre  oliveres i  vinyes amb interminables  vistes , situat a la Toscana, Itàlia.
Un espai amb antecedents aristocràtics, propietat d'un antic compte, i com es sol dir, la classe és permanent, això es nota en tota aquesta casa de camp impecable. És difícil creure que això va ser una vegada un edifici abandonat i en ruïnes.
Amb el temps, diners i esforç l'han convertit en el que és ara, una combinació d'estil boutique en un entorn rústic barrejat amb sofisticació. L'ambient és tan relaxant i amb tan poques habitacions - cinc en total - que gairebé un es pot  sentir com  el propietari del lloc durant la seva estada.









Els hostes poden passar el seu temps entre suites  al costat de la piscina o el rugir del foc, depenent de la temporada. Tot és possible aquí. Perfecta tranquil·litat o unes vacances d'activitat, incloent cursos de vi i cuina, ioga al cim del turó, passejades a cavall i caminades nocturnes o simplement descobrir els pobles medievals que coronen cada un dels turons que envolten o les platges de sorra blanca al llarg del  litoral.




Les vistes de 360 ​​graus són simplement magnífiques. La sensació és de pau i d'unitat amb la natura. Copa de vi a la mà, aperitiu a la terrassa, sopars amb vistes a la vinya . Aliments  de la Terra, vi toscà, l'essencial es combina aquí per oferir una experiència exquisida en aquest hotel únic.
Els interiors de les habitacions estan carregats de suggerents materials i combinacions, però amb senzillesa i austeritat. Tons neutres i llis naturals amb mobles d'antiquari com calaixeres que fan de tauletes de nit o baguls recuperats. Els tons grisos en els teixits també tenen un paper important, alhora de definir l'ambient.

En el banys, a vegades integrats dins de la mateixa habitació, no falta cap detall, com càlides espelmes o tovalloles de qualitat. S’integren també perfectament banyeres i elements sanitaris vintage per donar una caire rústic a l'estància.









                                                              www.disanbonifacio.com

Comentaris