“A perfect trip to Catalonia”



La revista de viatges Lonely Planet dedica un article a explicar quin és el viatge perfecte a Catalunya. En el seu darrer número de l’abril, la publicació detalla quins atractius sobresurten en l’oferta catalana i destaquen en imatges Tossa de Mar, Barcelona, les tapes, Dalí o els espais naturals de muntanya, entre d’altres.



La versió online de Lonely Planet que compta amb una audiència milionària, fa un avançament de l’article que es recull en la revista en paper. Un dels aspectes que centren el reportatge és la ciutat de Barcelona. Començant pel Barri Gòtic, lliga una ruta vinculada a la gastronomia, les tapes que fan passar el lector per la Xarcuteria La Pineda i El Xampanyet.



De la mà de l’empresa barcelonina Cook & Taste, especialitzada en fer sessions de cuina a turistes, el periodista passeja per la ciutat coneixent els encants que permeten configurar “el viatge perfecte”. A Barcelona proposa dinar a Bar del Pla del carrer Montcada i dormir a l’hotel Banys Orientals.



El portal de viatges, en l’espai dedicat a destinacions europees, escull Barcelona com la primera de les cinc eleccions destacades. La defineix com la joia de la mediterrània, amb història mil•lenària, amb Gaudí i les delícies gourmet. A la capital catalana la segueixen per aquest ordre: Edimburg, Roma, Paris i Praga.

Per a Catalunya, les cinc opcions destacades de Lonley Planet, són Palafrugell i Begur, Cadaqués i Port Lligat, Teatre- Museu Dalí, el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, i Vall de Núria.

Aqui teniu l'enllaç: http://www.lonelyplanet.com/magazine/2012/03/a-perfect-trip-to-catalonia/

Comentaris