Panell solar tèrmic


 

THERMOSLATE és un Panell solar tèrmic de roca de pissarra natural patentat que uneix
l'aprofitament de l'energia solar amb la integració arquitectònica. Es pot utilitzar en la coberta i també en la façana dels edificis.
És una solució integrada que permet la producció d'energia per a ACS (Aigua Calenta Sanitària) i calefacció, necessària per respectar l'estètica arquitectònica i complir amb les estrictes normatives d'edificació en temes d'eficiència energètica. És de fàcil muntatge i té un manteniment pràcticament inexistent.
Després d'anys d'investigació avaluant les propietats naturals de la pissarra i la radiació solar, el centre de R + D + I de Cupa ha desenvolupat el panell solar tèrmic de pissarra natural, que destaca pels següents avenços tecnològics:









1.S'evita el sobreescalfament de la instal·lació solar de forma natural: gràcies a la propietats d'absorció + difusió de la pròpia pissarra, la temperatura d'estancament no supera els 90 ° C.
 
2.Costos de manteniment gairebé inexistents: no cal, per tant, el buidatge o tapat parcial del captador solar durant les estacions de major radiació solar per evitar trencaments de la consola.
 
3.Reducció de costos d'accessoris: no són necessàries vàlvules de seguretat, sistemes auxiliars de dissipació o derivació dels excedents d'energia.

4.Augmenta la contribució d'energia en períodes de menor radiació: Gràcies a un major cabal calorífic en els panells i a les propietats tèrmiques de la pròpia pissarra.

5.Permet un funcionament constant al llarg de l'any: en no presentar sobreescalfament, la instal·lació solar permet la generació d'energia calorífica tot l'any, sense interrupcions.



A tots aquests avantatges tecnologics, s'afegeixen les propietats naturals d'impermeabilització de la pissarra més un aillament extra proporcionat per el propi panell.

Una solució innovadora i natural que suposa un avanç en el desenvolupament d'una arquitectura solar sostenible.

http://www.thermoslate.com/





Comentaris

  1. Hola,

    Muchas gracias por el post y por vuestra prescripción.

    Si necesitáis más información que os pueda interesar sobre el panel no dudéis en contactarnos (Tfno.: 987407026 o a través del e-mail: Thermoslate@cupagroup.com).
    También podréis visitar nuestro canal en Youtube y ver cómo se hace la instalación de nuestros paneles solares. Este es el enlace: http://www.youtube.com/Thermoslate

    Un saludo.

    El equipo Thermoslate.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada