Chez Odette



Williers, és un dels pobles més petits de França,  a prop de la frontera amb Bèlgica i als pobles de Florenville. Al cor d'aquest poble fa molt de temps, Odette tenia una petita cafeteria on els vilatans de la regió s'unien en llargues tardes de companyia i en una infinitat de jocs de cartes. La presència  d'Odette encara es pot sentir en aquest petit cafè en una càlida atmosfera acollidora i un cert aire contemporani que no fan  perdre el seu autèntic esperit.

Aquesta tendra  història i un fons  musical (El tema principal de la pel·lícula Cinema Paradiso d'Ennio Morricone), que podem trobar en la pàgina web d'aquest encantador hotel, ens va transportant poc a poc, després d'un seguit d'evocadores fotografies, a un món de sensacions.











Els seus interiors no deixen indiferent a ningú, cada racó està pensat al detall. Parets farcides de velles fotografies en blanc i negre, mobiliari contemporani impecable, làmpades de caire més rústic, colors grisos foscos que es repeteixen en totes les estances creant una continuïtat visual coherent i petits tocs de color gràcies a  ramets de flors blanques i espelmes col·locades estratègicament.





L'exterior tampoc no ens decep, tauletes i cadires pintades també en gris amb uns immaculats estovalles blanques que  fan pensar en agradables  dinars i sopars a la fresca. La façana recuperada també pintada amb el mateix to de gris-verdós que no desentona en absolut amb l'entorn.






A Odette pots trobar un luxe discret. Comptant amb nou habitacions situades en dues cases a cada costat de la plaça. En  cada habitació es respira tranquil·litat i un gust exquisit destacant els colors grisos, fusta fosca i una suggerent llum d'espelmes, seguint amb l'estil de la resta de la casa.


No deixeu de visitar la seva web : www.chez-odette.com, tot i que no hi pugueu anar al menys ens quedarem amb unes bones imatges i sensacions.





Comentaris