Locanda al Colle, hotel familiar a la Toscana


Locanda al Colle és un refugi de luxe ubicat en un turó de camí entre Camiore i Pietrasanta, a la província de Lucca, Toscana,Itàlia.
L'edificació és una antiga casona toscana, remodelada recentment i adaptada a una sèrie de solucions sostenibles.


La cuidada decoració, molt eclèctica, amb mobles dels anys 30,40 o 50, recol·lectats en fires, antiquaris o mercats de totes les parts del món, li donen un caire especial.
La casa manté, malgrat tot, la típica estructura toscana així com la utilització dels materials de la zona: fusta i pedra per els terres, sostres de bigues de castanyer, parets estucades en colors ocres i grisos, el que li dóna un aire contemporani  i d'exclusivitat.


Les 9 habitacions de les que consta la casa d'hostes, es caracteritzen per un estil de fusió entre l'arquitectura rústica de l'edifici i de mobiliari més contemporani.Totes elles disposen de totes les comoditats d'un hotel : wi-fi, aire acondicionat, televisió per cable…




Cadascun dels dormitoris disposen d'unes fantàstiques cambres de bany, amb dutxa i banyera, exquisitament decorades. A més, en la nova reforma s'ha inclós una piscina ,perfectament integrada en l'arquitectura de l'entorn, per el delit dels hostes.






A més de les habitacions, Locanda al Colle, compte amb dos apartaments que es poden llogar de forma independient i amb absoluta privacitat, ja que tenen la seva pròpia cuina i serveis.
Un paratge realment únic, apte per tots aquells que fugen d'un turisme massiu i amants de la tranquilitat i el bon gust.
www.locandaalcolle.it

Comentaris