‘Guia d’establiments de turisme rural 2012’

S’edita la ‘Guia d’establiments de turisme rural 2012’ .

L’Agència Catalana de Turisme ha editat la nova ‘Guia d’establiments de turisme rural 2012’, que recull les prop de 500 cases de turisme rural que s’han adherit a la categorització per espigues.

Aquesta categorització la impulsa la Direcció General de Turisme i identifica i classifica els establiments de turisme rural en una, dues, tres, quatre o cinc espigues, en funció de la qualitat, el nivell i els estàndards d’allotjament, l’entorn i els seus serveis.

L’edició, bilingüe (català-castellà), explica les categories establertes i les característiques que les defineixen. Per identificar les cinc categories s’utilitza la representació gràfica de l’espiga, que és ocre per als establiments d’agroturisme (el seu titular obté part de les seves rendes mitjançant l’activitat agrícola, ramadera o forestal) o verda per a la resta d’allotjaments rurals.

La guia classifica les cases segons les espigues obtingudes, la marca turística i el municipi on s’ubiquen. De cada casa s’indica la categoria, el nombre d’habitacions, la capacitat i les dades de contacte. La guia es pot comprar a les llibreries
.  

Comentaris