El "Garraf dels Sentits" reprèn la ruta




La ruta turística "El Garraf dels Sentits" arrenca de nou aquest dissabte, en la seva segona temporada. Una iniciativa que permet fer una ruta amb autobús pel Parc del Garraf amb l'objectiu d'aproximar als usuaris els valors naturals de l'espai protegit, el patrimoni relacionat amb l'activitat agrària i els propis productes del territori.

 
D'aquesta manera, la visita a una masia reconvertida en escola de natura on s'organitza un taller del tradicional formatge mató, un passeig entre vinyes, l'itinerari per un celler, i una degustació en la masia centenària on s'elaboren vins al peu de la muntanya del Montgrós complementen l'excursió.
 
La visita "El Garraf dels Sentits" s'adreça al turisme de proximitat i a totes aquelles persones amb un interès especial per la natura i per l'enologia, especialment als turistes allotjats a Sitges, Vilanova i la Geltrú i el Baix Llobregat.

El "Garraf dels Sentits" està previst en dissabtes alterns fins al mes de maig (3, 17 i 31 de març; 14 i 28 d'abril; i 12 i 26 de maig) i s'ofereix en tres idiomes: català, castellà i anglès. Per reservar l'excursió es pot fer directament a l'Oficina d'Informació Turística de Sitges, a la plaça Eduard Maristany, o bé per Internet al web http://www.sitgestur.cat/ . El preu de l'excursió és de 25 € per als adults, 19 € per als jubilats i infants dels 7 als 12 anys, i gratuït per als menors de 6 anys.

La ruta va entrar en funcionament el setembre del 2011. Es tracta d'una iniciativa de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic i Ocupació de la Diputació de Barcelona, a través de la Gerència de Serveis de Turisme, i l'Agència de Promoció del Turisme de Sitges, amb el suport de Node Garraf Agència de Desenvolupament.

Comentaris