Granja orgànica i spa de luxe: Daylesford




Daylesford és una granja situada al Regne Unit als bells paisatges d'English Cotswolds .

El seu concepte és vendre els productes que és mateixos produeixen o d'altres proveïdors artesans a les  botigues que tenen a Londres.


Aposten per una agricultura orgànica, produint els aliments com la natura els dona, lliure de transgènics, additius artificials, fertilitzants, activadors del creixement i herbicides.

Com partidaris de l'Associació del Sòl i el Moviment Slow Food, posen èmfasi en l'utilització d'un embalatge sostenible. Tot, des dels aliments que venen, a les ampolles, cartrons i tubs que entren, s'ajusten a la seva forma de fer. 
Però això no és tot, també funcionen com a tenda on-line, com a escola de cuina i com a granja escola.

A la granja escola orgànica organitzen cursos durant tot l'any. Ofereixen  cursos pràctics, organitzats per agricultors orgànics i  artesans amb experiència personal, en el creixement del seu propi aliment, la cria d'animals i aus de corral, la cuina nacional i l'artesania rural.

I la  sorpresa la trobem en el seu Spa Hi ha Barn que  proporciona un espai d'alimentació per l'auto-reflexió  i el rejoveniment: ioga, pilates i meditació, classes, tallers organitzats, tractaments facials i  massatges. Una atenció integral excepcional per a la ment, el cos i l'esperit.

I per una estada completa compten amb "cottages" rehabilitats amb tot el seu encant.



Del seu interiorisme, tant en les botigues, com en la granja o el Spa, cal destacar el seu  detall per els acabats amb l'utilització impecable de materials naturals, frescos amb tocs vintage i rurals, sempre seguint la seva filosofia sostenible.
En conjunt un plaer per els sentits! Però de tots cinc!!


Comentaris