AJUTS LEADER 2011. CONVOCATÒRIA OBERTA !!!

Les empreses que s’acullin a la convocatòria, que ha sortit publicada aquest dilluns en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, poden obtenir fins a un 35% de subvenció a fons perdut de les inversions que vulguin realitzar per a la creació, millora o ampliació dels seus negocis.


Aquest dilluns 31 d'octubre es va publicar al DOGC l'ordre corresponent als ajuts Leader per l'anualitat 2011. És l'ordre AAM/283/2011 per la qual s'aproven les bases reguladores dels ajuts per a la diversificació econòmica de les zones rurals del programa Leader de Catalunya. Hi ha 30 dies per fer les sol·licituds corresponents.
Aquests ajuts estan adreçats a les petites i mitjanes empreses agroalimentàries i turístiques i a les microempreses en general i permeten obtenir fins a un 35% de subvenció a fons perdut d’inversions per a la creació, millora o ampliació de negocis.

Per a més informació consulteu  als diferents Grups d'acció local i Associacions de la vostra demarcació o a la pàgina web de la Genelaritat http://www.gencat.cat/

Ajuts per a la diversificació econòmica de les zones rurals del programa Leader de Catalunya (2007-2013) 

Els ajuts Leader formen part del conjunt de mesures pel desenvolupament rural de Catalunya dintre del PDR (pla de desenvolupament rural) 2007-2013.




Es tracta d'ajuts en què mitjançant els grups d'acció local (GAL) s'articulen mesures de forma propera a la realitat territorial.


En aquest cas, els ajuts a la diversificació inclouen:


Mesura 12301: Millora dels processos de transformació i comercialització dels productes agraris . Creació, millora i/o ampliació de microempreses o petites i mitjanes empreses (en endavant, pime) agroalimentàries o agrobotigues.

Mesura 312: Creació i desenvolupament de microempreses. Creació, millora i/o ampliació de microempreses, per diversificar i potenciar el teixit econòmic en els territoris rurals.
 
Mesura 313: Foment d'activitats turístiques. Creació, millora i/o ampliació d'establiments turístics de capacitat reduïda o d'empreses d'activitats d'oci .


Mesura 323: Conservació i millora del patrimoni rural. Projectes d'inversió superiors a 300.000 € , que generin activitat econòmica i seveixin per a l'embelliment de nuclis antics, recuperació de la arquitectura tradicional i actuacions no productives que constitueixin elements de dinamització, generin una atracció cap a la zona d'actuació i creïn sinergies amb els projectes productius de l'àmbit territorial Leader.

A qui va dirigit?


A persones físiques
A persones jurídiques.


Termini de sol·licitud: de l'1 al 30 de novembre de 2011!



Per a cada mesura  cal presentar el formulari de sol·licitud Leader i el formulari que complementa la sol·licitud de la mesura.
 
Si necessiteu ajuda en la tramitació (projectes, plànols,pressupostos,memòries valorades,etc) consulteu-nos:

info@rusticadomo.com
T.936750707

Comentaris