Native.Hotels amb encant i Turisme accessible


El club d'hotels Native ofereix el plus de l’accessibilitat. Perquè tothom pugui gaudir sense limitacions.
Excel·lent iniciativa la d'aquest grup de periodistes de diversos països europeus, especialistes del món de la hoteleria amb caràcter i del turisme,  disposats a fer que tots tinguem la major igualtat d'accés real al gaudi de la nostra hoteleria preferida. La web és accessible a milions de persones que per motius físics o sensorials no tenen possibilitat d'accedir a altres llocs web.
A més de disseny i ambients bucòlics, aquests hotels introdueixen elements d'accessibilitat per a discapacitats, com ara l'etiquetatge en braille de les amenities, els relleus dels rètols o l'adaptació de cambres de bany.
Aquest club sense ànim de lucre compta amb 30 instal·lacions a Espanya, Itàlia, el Marroc i Portugal. La web ofereix informació molt detallada de quins serveis ofereix cada establiment: si té rampes, o si les habitacions estan adaptades  per a persones sordes, per exemple.

La web està dissenyada segons els màxims estàndards d'accessibilitat (AA), funciona amb lectors de pantalla i sintetitzadors de veu que utilitzen les persones cegues, els hardware amb botons grans per a persones grans i els teclats que s'usen mitjançant un polsador de boca, utilitzats per tetraplègics severs, entre altres adaptacions.


Més informació: http://www.nativehotels.eu/

Comentaris