AGROTUR 2011





Fira de Cornellà organitza els dies 4, 5 i 6 novembre la 18 ena. Edició d’Agrotur, el Saló Nacional de Turisme Rural, l’únic del país dedicat de forma monogràfica a aquest sector de turisme alternatiu. Amants i professionals del medi rural troben en el recinte firal una mostra de tot el que ofereix aquest sector, des de les destinacions mes atractives fins la presentació dels allotjaments rurals mitjançant els seus propietaris, un sense fi d’activitats complementaries que mostren com el turisme rural es una manera de gaudir en família de la natura i el medi ambient.

 

En la darrera edició, van haver-hi  més de 18.500 visitants interessats en turisme rural, dels quals un 43% procedien de Barcelona capital i un 49% procedien de la seva àrea metropolitana. No hi ha una gran diferencia entre visitants masculins amb un 54,5 % i femenins amb un 45,6 %. El públic consumidor de turisme rural és molt ampli, ja que:


• Un 15,91% te de 20 a 30 anys


• Un 25% te de 30 a 45 anys


• Un 20,45 % te de 45 a 55 anys


• Un 38,64 % major de 55 anys.


Agrotur presenta la XIII Jornada Nacional de Turisme Rural amb ponències centrades en la formació dels propietaris per rendibilitzar al màxim la seva ocupació. La part mes lúdica d’Agrotur vindrà de la ma de sortejos de viatges, degustacions, i diverses activitats per que grans i petits gaudeixin de la visita a Fira de Cornellà.



Enguany la fira tancarà al migdia i per tal de promoure la màxima afluència de públic al saló Agrotur no es cobrarà entrada al públic visitant.

Més informació a http://www.agrotur.com/

Comentaris