Tree Hotel (Suècia)



"Tree Hotel a Harads és una experiència de vida emocionant i una col·laboració única entre alguns dels principals dissenyadors i arquitectes d'Escandinàvia. Tot un concepte de vida únic i divertit com pugui ser creat"

Tree Hotel a Harads, un petit poble al extrem nord de Suècia, aprop del cercle polar, és un lloc on la natura, els valors ecològics, comoditat i disseny modern es combinen per a una emocionant aventura. La naturalesa dóna  llum a la vida.  El concepte va néixer de la pregunta: Per què no crear un hotel que dóna a la gent l'oportunitat d'experimentar la natura, entre les copes dels arbres, alhora que experimenten una experiència d'hotel de disseny únic. Inspirat per la pel.lícula de Jonas Selberg , "L'amant dels arbres". Una pel.lícula sobre tres homes que farts de la ciutat, van anar a la província per construir un träkoja i filosofar sobre els grans temes.

Els principals arquitectes que signan aquest projecte són Tham i Videgard Arkitekter

Entre les seves construccions fetes entre els arbres trobem:
-The Bird's nest
-The Blue cone
-The Cobin
-The mirrorcube
-UFO
  
The mirrorcube

Un refugi en els arbres, una lleugera estructura d'alumini penjats al voltant d'un tronc d'arbre, una caixa de 4x4x4 metres vestit de miralls de vidre . L'exterior reflecteix l'entorn i el cel, creant un refugi camuflat. L'interior està fet de fusta i les finestres ofereixen una vista de 360 graus dels voltants.





La construcció també es refereix a com l'home es relaciona amb la naturalesa, com la utilitzem materials d'alta tecnologia i productes de l'hora d'explorar llocs remots en climes durs (Gore-tex, kevlar, materials compostos, pes lleuger, etc tendes de campanya).

Les funcions incloses preveu una vida de dues persones, un llit doble, un bany petit, una sala d'estar i una terrassa al terrat. L'accés a l'habitacle és un pont de corda connectada al arbre més proper.


Per evitar que les aus xoquin amb la reflexió de vidre , un color transparent ultraviolada es lamina en el vidre dels panells que només són visibles per a les aus.


The Bird's Nest



The Blue Cone







Comentaris