Woodloops, just nature!




Gaudeix amb tots els sentits de la natura. A Woodloops combinen el creixement orgànic amb dissenys geomètrics. La fusta és la base per a una col·lecció sensual que va des de mobles per viure i treballar a objecte quotidians d'art.

Aquesta empresa alemanya va ser fundada el 2003 amb seu a Frankfurt / Alemanya i Barcelona / Espanya.  La marca woodloops és més que un objecte moble - combina un disseny sofisticat amb la silvicultura sostenible i el llenguatge de responsabilitat social, la sostenibilitat i el disseny.  Cada peça és única.
De cirerer,noguera,roure o olivera, tota la fusta de woodllods està certificada FSC i provenen de boscos gestionats de manera responsable 


Entre els seus productes destaquen el tamboret Bracusi, quatre tires de fusta es combinen per formar una invitació discreta a acomodar-se. El nom  recorda a l'artista romanès Bracusi i la seva "Columna sense fi". O les Wad_perlen, matèria en estat pur. Criden l'atenció per les seves formes arrodonides,suaus i adaptables a qualsevol espai.






"Ho sent?  Cada wald_perle ens explica la seva pròpia història de vida. La forma actual està determinada pels girs i corbes subtils de la peça del tronc. Ara només fa falta la devoció i el sentit de la forma i els nostres artesans transformen la joieria del cos ja minimalistes i orgànics per als millors objectes de la selva."

Comentaris