Hotel Whitepod (Suissa)



"Sous un ciel étoilé, vous rejoignez votre camp dans un calme absolu. Le site est idyllique, l’expérience magique, l’instant unique. Whitepod vous accompagne vers l’essentiel… ”

Aquest és un post, del primer d'altres que vindràn, en el que tractarem sobre hotels o allotjaments  que per la seva ubicació, per la seva peculiaritat, per la seva perfecta integració al paisatge  o  per la seva arquitectura els considerem d'alguna manera excepcionals.
El Whitepod és un hotel especial, situat a 1700 metres en el petit poble de Cerniers als peus de les muntanyes de Dents-du- Midi, ofereix una experiència inolvidable en plena natura. Es una prova irrefutable de que la comoditat, la estètica, la necessitat de diversió i de relaxar-se són perfectament compatibles amb el respecte al medi ambient.
Un autèntic concepte d'eco-turisme en el cor dels Alps suïssos. La creació,planificació i muntatge donen resposta a una nova concepció hotelera, que busca la limitació del consum d'energía i aigua, la disminució de la producció de residus, el ús de recursos renovables i la sensibilització sobre la preservació del medi ambient.



Whitepod es basa en la idea de que el disseny, el luxe i la sostenibilitat no són mútuament excloents - que, de fet, poden informar i comprometre els altres.
El material dels pod és de polièster de doble capa, que ofereix un aïllament total, i la xemeneia de llenya proporciona una temperatura ambient agradable, sense impacte ecològic. Una caseta exterior plena de llenya garanteix que el combustible no falti mai. Però el respecte per la natura no està renyit amb el confort. Els pod tenen bany individual -que es mante a 25º-27º de manera inalterable- i connexió wifi, per exemple.

La concepció i el disseny dels pod és obra de la dissenyadora Sofia Meyer.







No deixeu de visitar la seva pagina web, el trailer d'inici és espectacular www.whitepod.com

Comentaris