Sales rústiques



Són el cor de la llar, lloc destinat a rebre, parlar, compartir,descansar o jugar. Per això es primordial cuidar-lo, fer-lo acollidor i proper. Ampli o recollit, l'important es escollir els mobles adequats a les seves dimensions, col·locar-l'hos al seu lloc on resultin còmodes, decidir els colors de la pintura i tapisseria que li donaran personalitat, donar el toc final amb quadres (decorar amb quadres), objectes i rams de flors .
En qualsevol cas, la qualitat i la calidesa d'una sala es basa en que tingui llum natural i aconsegueixi abraçar-nos amb el seu confort.

La distribució dels mobles depèn de les dimensions i formes d'espai, l'estructura bàsica de composició sol ser quasi sempre quadrada. En el perímetres sempre es troba un gran sofà, dos butaques de braç alineades, una zona oberta que sol mirar a la xemeneia o un gran finestral. En el centre, una taula quadrada, rectangular o varies petites per donar un major moviment i joc a la composició. Darrera d'algun d'aquests elements principals solen col·locar-se alguna consola on posar llums de sobretaula, llibres o peces de decoració.







Però no sempre la configuració d'una casa antiga permet disposar d'un espai ampli on ubicar la zona d'estar. En aquest cas és preferible condicionar l'espai amb un únic sofà de tres o quatre places, una taula rectangular i allargada i un parell de puffs.

















Comentaris