Piscines:plaer d'estiu

                                                                    David Hockney

Nedar, refrescar-se, jugar a l'aigua o gaudir del plaer visual que proporciona... Hi han mil motius per gaudir d'una piscina i mil formes d'instal·lar-la , aquí us mostrarem algunes de les més espectaculars i millor adaptades a l'entorn.


Les piscines desbordants adaptades a la pendent d'un jardí i amb el fons d'un paisatge increïble sempre són un plaer per a la vista.












No sempre tenim grans espais ni vistes espectaculars al nostre voltant, i no per això hem de  renunciar a la nostre piscina. Piscines en petits espais però que resulten d'allò més acollidores. Utilitzarem materials recuperats com toves ceràmiques o ciments polits que s'adaptin perfectament a  l'entorn i no desentonin a l'arquitectura envoltant. Colors diferents als utilitzats habitualment com el verd molsa o blau marí.













Les piscines naturalitzades, són les que al nostre gust, s'adapten millor a entorns rústics i naturals, a part de tenir unes prestacions ecològiques i sostenibles evidents.


A la piscina naturalitzada la depuració natural de l'aigua té lloc junt a la zona oberta per a bany i de natació.
Una zona amb vegetació aquàtica s'encarrega de mantenir l'aigua neta per gaudir de l'aigua cristallina en un paisatge natural durant tot l'any.
La piscina naturalitzada s'integra en el paisatge, es gaudeix d'un bany natural en un entorn amb gran atractiu estètic. L'aigua neta s'aconsegueix reproduint la biologia aquàtica en un entorn estable i durador.

El bany en una piscina naturalitzada és només comparable al bany en llacs o rierols naturals. La piscina naturalitzada s'integra en el paisatge amb varietat de formes, materials i plantes. El resultat sembla que abans que la casa o el jardí ja existia la làmina d'aigua.











Comentaris