Menjadors





Ambients eclèctics però confortables, on tot s'hi val. Des del moble contemporani al moble vintage ,d'antiquari o reciclat. Els menjadors ja siguin aptes per una família o tinguin un ús més públic, ens permeten una infinitat de possibilitats. Això sí, l'important és la qualitat dels objecte escollits i la bona combinació entre ells i amb l'entorn arquitectònic que els envolta.





Un menjador és molt més que un conjunt de mobles, col·locats més o menys amb encert, per resoldre la necessitat bàsica de menjar. Un menjador no només té que ser funcional i pràctic, sino també ser capaç de fer-nos sentir bé, de proporcionar-nos comoditat i benestar, de convidar a la conversa i al plaer d'assaborir un bon dinar o sopar.
Per aconseguir-lo és imprescindible crear una atmosfera càlida i acollidora en la que que compartir els millors moments amb la família, amb el amics o amb la parella.







La solució es encertar amb la distribució. Aquesta és una de les claus. Es necessari donar-li tota la importància que es mereix i saber on es sitúa cada moble, cada planta, cada quadre, compendre que tots i cadascun dels detalls juguen el paper en el resultat final. Un resultat que, a més, ha de ser únic i exclusiu, amb personalitat pròpia.



Comentaris

  1. Hola!

    Aquest bloc és realment increíble, moltes felicitats! Ara mateix estic buscant una taula de menjador que s'assembla molt molt a la que surt a la primera fotografia d'aquesta entrada, podrieu dir d'on és la taula o en quins llocs se'n poden trobar d'aquest estil vintage-industrial?

    Gràcies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies pel teu comentari. Aquest tipus de taula amb materials recuperats són pura tendència. Es difícil trobar una exactament igual que la de la fotografia doncs segurament es feta a mida. Aqui et deixo algunes adreces d'empreses que fan mobiliari d' estil vintage, industrial i amb material d'enderroc i ens agraden especialment:
      wwww.portobellostreet.es
      www.maisondumonde.com
      www.franciscosegarra.com
      www.materialdederribo.info

      Elimina
  2. Moltes gràcies! Desconeixia www.materialdederribo.info i veig que és molt útil, sobretot té moltes direccions d'interès. Us seguiré llegint i estant atent a les vostres publicacions, una abraçada!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada