Portal especialitzat en rutes

 

Itineraris per a tots els gustos, a mida, suggerències...això és el que proposa el nou web www.clickandroute.com, pensat per al senderista, el ciclista, l’esquiador...en definitiva, per als amants del turisme actiu, els esports, la natura i la muntanya.
El web proposa rutes d’un dia, dissenyades especialment a les famílies, i travesses d’uns quants dies per fer per compte pròpia o bé de manera organitzada. En aquest primer moment, les rutes proposades són per Catalunya i la resta d’Espanya però en una segona fase està previst ampliar l’oferta a tota Europa.


El portal facilita tot tipus d’informació tècnica com ara mapes, dades de la ruta, informacions relacionades, fotos i vídeos, entre d’altres, així com recomanacions d’allotjaments, restaurants, transports, etc.

Comentaris

  1. M'agraden molt aquests portals on pots veure grans quantitats de rutes, especialment per Catalunya, que és el lloc que més recorro a peu o amb bicicleta. M'apuntaré aquesta recomanació a veure si em serveix força. Una abraçada!
    Glòria

    ResponElimina
  2. Si ara hi han unes quantes rutes pel nostre territori, esperem que en vagin ampliant moltes més, tenim molt per descobrir a Catalunya!

    ResponElimina
  3. Sí, mai ens l'acabarem, és un territori ple de riquesa i de matisos, llàstima que a vegades no el valorem prou.

    Glòria

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada