Establiments low-cost i de disseny: cas del Gatrooms



Ja fa uns anys  en un reportatge de TV3 vaig veure  com la proposta  de posar en marxa un hostal low-cost però amb totes les comoditats d'un hotel de 5 estrelles, era portada a terme per una jove emprenedora. L'establiment es va batejar amb l'estrany nom d'Hostal Gat. Cada habitació estaria dotada amb el mobiliari mínim, però cuidat, fet a mida, llits confortables de màxima qualitat, interiorisme acurat, disseny en el logo,etc... Tot allò es va fer realitat i ves per on que l'any passat de visita per  la ciutat de Lisboa, em vaig trobar amb un Gatroom, els mateixos colors,tipografia, no, no podia ser una casualitat. I si realment, quant vaig mirar la seva  pagina web vaig comprovar que no només el negoci havia sigut un èxit rotund sino que s'havia ampliat amb un altre establiment a Barcelona (Hostal Gat Xino i Hostal Gat Raval) a Lisboa ( Hotel Gat Rossio), a Berlin ( Hotel Gat Point Charlie) i a Paris !! (Hotel Gat Follie).
L'excel·lent interiorisme, fresc, modern i actual s'acompanya d'altres prestacions com l'accés gratuït a Internet, servei de té i café també gratuït, etc.




Hostal Gat Raval


No tot el que és de disseny ha de ser car, ni tot el que es car ha de ser bo per força. Altres exemples d'aquest nou concepte low-cost/disseny el trobem en el també fantàstic Sant Jordi Hostels -Sagrada Familia, un alberg dedicat al món del monopatí,o el recentment remodelat Albergue de Peregrinos de Roncesvalles.





Sant Jordi Hostels- Sagrada Familia


Albergue de Peregrinos de Roncesvalles



En definitiva el disseny ens ajuda a optimitzar espais, aprofitar els recursos disponibles i a rendibilitzar el negoci. Cuidem els nostres establiments dotant-los d' aquells detalls que els fan especials.

Comentaris